Jeg har problemer med kameraet mitt, så framover blir det nok akkurat lite blogging som de siste to ukene, hehe,,


gammelt bilde

hade
Lenge siden sist, igjen, haha! Merker at jeg nesten glemmer at jeg i det hele tatt har blogg for tiden. Så tenkte å være så kul å anbefale dere en hårkur!Den er sykt bra, for dere som sliter med ødelagte tupper, tipper jeg ikke er den eneste! I tillegg så lukter den kjempegodt, og det er jo et stort pluss. Du får kjøpt den her.

Noen som har prøvd Redken produkter før?
HAHAHA;

Bilde fra artige.no
Hei! Lenge siden sist, hehe.. Glemte å blogge i går skjønner dere, sorry!


Var nettopp en tur på Friskhuset. Godt å få trent igjen etter helga! Og beklager igjen, men nå må jeg faktisk øve litt til en prøve vi har i morgen, så snakkes vi i morgen! :-)

Flere som har mye å gjøre for tiden?
God morgen alle sammen! Håper alle har en fiiin dag.


Det har ihvertfall jeg, hihi!


Straks skal vell jeg og søstra mi til en kompis for å lage taco, blir kooz! Har vell egentlig ikke så mye mer å si akkurat nå, så får vell bare prøve å slenge inn et innlegg senere :)

Deres planer for dagen?
Hadde en kjempekoselig kveld i går! Ble visst ikke noe mer blogging, sovna nesten med en gang vi kom hjem skjønner dere! Så tenkte jeg bare kunne vise dere hva jeg hadde på meg i går! :)My girls!

Hva syns du om antrekket? 
Heiaa! Atm sitter jeg med morraprisen og en stort glass appelsinjuice, jeg har endelig fått litt varme på rommet mitt, så det er ikke helt uutholdelig. Venter bare på at jeg skal gidde å begynne å sminke meg! Slette håret må jeg vell også. Selv om jeg hater å slette håret når det er vått. Jajaa. 

 

Har også fått gått igjennom stoffet til prøven i dag, selv om jeg har den gullfisk-hukommelsen, og kommer sikkert til å glemme alt når prøven begynner... that's life, haha! Nå må jeg henge i å sminke meg! Skal forresten på et eller annet, juleball?, i kveld så tipper det ikke blir noe blogging før i morgen, men vi får se!

Ha en fin dag
Heiaaa. Jeg sitter her å pugger ræva av meg til samfunnsfag-prøve i morgen..Jeg er såå flink! Hehe, neida. Ender bare opp med at jeg setter meg å spille tetris istedet. Men jeg prøver ihvertfall, så litt flink er jeg jo..?FML liksom.. Dagens treningsplaner ble ødelagt, men får vell ta det igjen neste uke. 

Flere som sitter med lekser i dag?
Heei, lenge siden sist. Tenkte å begynne sånn smått å blogge igjen, vet det er mange som har savnet blogginga mi!!! Neida. Men vi får se hvordan det går da, får håpe jeg blir litt flinkere til å oppdatere enn før! 

Meg akkurat nå;
Så, noen som har tips til interessante ting jeg kan blogge om?

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Februar 2013
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Marrriell

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits