Heey! Sitter bare å chiller og venter på at mamma skal lage middag. Blir vell bare sittende å spille tetris helt til i 6-7 tiden, da jeg faktisk har tenkt meg en tur ut. Eller, blir vell bare et lite vors hos en kompis, så skal jeg til Mariell! Tenkte å se et par filmer i kveld, så blir vell kanskje litt update på bloggen!

Hva er deres planer for i dag?


Vi ligger å ser "The expendables", hihii. Bare jeg som sitter inne i kveld? :-)
Satt nettopp å surfet igjennom et par spotify-lister om kom over han søtisen her! Hadde faktisk glemt han, helt til jeg så at han faktisk har gitt ut et album ganske nylig. Husker jeg var så forelska i han da han var med på det der programmet. Hehee! 

Aaaw! 

 

Denne sangen har jeg da forelsket meg helt i. Den er så fiin da! Dere kan finne hele albumet hans på spotify, bare søk på Ulrik Munther! 

Se for dere han når han er 20 da! hehe rawr ;););) Tottally Sveriges versjon av Justin Bieber!

Noen som husker han? 
Hey! Jeg var på jobb helt til klokken halv seks i dag (OD-dag), så dro jeg rett på trenings studio! Så har ikke hatt tid til å blogge. Og nå sitter jeg og har nettopp start på en stiloppgave som må være ferdig til i morgen, så jeg får ikke tid til å oppdatere ordentlig før i morgen regner jeg med! Vi snakkes! Har dere mye lekser for tiden?

Skjorte, belte og singlett fra Cubus, Bukse fra Vero Moda og ullvangsokker, som jeg ikke vet hvor er kjøpt!


Smykke fra Cubus.

 

Vi står å lager omelett! Hehe, koz ;*
Heey, må bare få dette ut! Sorry for klageinnlegg.

Dere vet den jakken jeg kjøpte for et par dager siden? dere vet den bersje(farge, vet ikke hvordan det skrives?) veska jeg viste dere for sikkert en måned siden? dere vet PENGBOKA MI, KORTET MITT, SOLKORTET MITT, STORE DELER AV SMINKEN MIN, MASSE KAFFEKORT, osvosv. Veeell...

Det har seg sånn at jeg var en tur på trenings senteret i stad, og der er det sånne skap som man kan sette hengelås på vet dere? Jeg bruker jo aldri å ha med meg hengelås i og med at jeg regner jo ikke akkurat med at noen kommer til å stjele en jævla jakke og en pengbok med max 50 kr i. Men der gjorde jeg en stor feil! For da jeg kom ned i garderoben igjen etter jeg var ferdig å trene, og skulle hente tingene mine å gå, SÅ VAR DE IKKE DER. 

Gikk selvfølgelig å sa ifra til de som satt i resepsjonen, men det er jo ulovlig å ha filmkamera inne i garderobene. Men de sa de skulle sjekke videoene som er tatt fra utgangene og der, er jo ganske vanskelig å gå ut med en svær jævla jakke og en veske uten at man ser det. Og hvis de ikke finner ut av noe blir dette politianmeldt. 

Så hvis den jæævla fuckings idioten som gjorde dette leser dette innlegget, så anbefaler jeg deg å gi meg tilbake tingene mine! For hvis jeg finner det ut i ettertid kommer jeg personlig til å hogge av hodet på vedkommende og gi det til måsene. 

Åhh.. Tre dager gammel... 2500 kr rett i dass. 


Veska mi :(:(:(

Noen gang opplevd lignende?

Så må jeg bare si at jeg mener sikkert ikke alt som står her, skiver i rent raseri. Men jeg håper virkelig de som gjorde dette IHVERTFALL får opplevd noe som er minst like fælt som dette. Fy faen, jeg har ikke ord. ;-)


Hva syns du?
Hey! Dagen i dag har jeg brukt på å sett ferdig alle episodene av Ugly Betty! En hel sesong på et par dager, wooh. Tenkte jeg bare skulle vise dere hvilken sminke jeg bruker hver dag! 
Regner med at dere ser hva det forskjellige er! hehee. Noen som bruker noe av det samme?
Hei!! Lenge siden sist! Etter to uker uten å tenke noe som helst på bloggen(vell ja, nesten) så har jeg bestemt meg for å avslutte den såkalte bloggpausen min! Håper dere ikke har savnet meg for mye, heheh. Neida, men skal bli litt godt å blogge igjen. Selv om det har vært ganske chill å slippe å tenke på at jeg må ta masse bilder og you name it bare for å poste innlegg. Men jeepp, da er vi back on track, og jeg håper at ihvertfall noen gidder å følge bloggen min videre!

Har tilbrakt stortsett hele dagen framfor dataskjermen og sett på sesong 4 av Ugly Betty! Gaad, jeg elsker den serien. Nummer to etter Privat Praksis, heheh. 


Har funnet ut hvordan man bruker piratebay! yeey me! :D 
Sjokolaaade hehee.

Kjøpte meg forresten ny jakke i dag, kan vise dere hvis noen er interessert?

Følger du med på noen tv-serier?
Er så leeei.. I'll be back soon. 
Heeey. Jeg kom nettopp hjem fra trening! For å si det sånn, spinning to dager på rad må være noe av det verste jeg har opplevd! Fikk sykt melkesyre, men nå i ettertid føler jeg meg helt fantastisk. Så det var sååå verdt det! Tror jeg må begynne å dra på spinning litt oftere. Får man ikke store lår av det? Hehee.  Nå sitter jeg bare her med et glass sjokolade-melk. Bra etter trening vet dere!


Six-packen min!!! heheh, neida. Working on it...


Haha, føler at jeg bare legger ut stygge bilder av meg selv for tiden. XDXDXD

og, haha, brukte sikkert 2 timer på dette innlegget, så regn med at det er en stund siden jeg kom hjem og sånn, haha!!! Har til og med rukket å dusjet... heh. Hva har dere gjort i dag daaa?
Lovet dere et innlegg om dette! Så here we go.

Slik så håret mitt ut før:


Så farga jeg det sånn:


Veldig trøtt på dette bildet, bare så det er sagt.

SÅ stripa jeg det sånn:Utrooolig uvant for meg som så å si har bleika håret en gang i måneden i tre år nå! Poenget var egentlig å farge det, for så å stripe det mange ganger i forsøk på å få til en mer "naturlig" blondfarge. Men tror faktisk jeg kommer til å ha det sånn som det er nå i ihvertfall en stund! Eller hva syns dere? Hva kledde meg best?
Jeg kom nettopp hjem fra Kabelvåg! Har hatt noen flotte dager sammen med bestemor og bestefar, spist masse god mat og kaker osv. Har også eksprimentert litt med håret mitt, men lager et eget innlegg om det senere.
hihi, fikk du lyst på?
..jeg stikker til Kabelvåg i noen dager nå, vet ikke helt om det blir blogging i det hele tatt mens jeg er borte, men skal se hva jeg får til! ;-) Håper alle som  har ferie koser seg, og at alle dere som ikke har ferie har masse lekser og skolearbeid som dere må sitte med hver dag denne uka! heheee, kødda. Forresten, statistikken har økt en del i det siste, så tusen takk til dere som gidder å lese bloggen min! Mussmuss på dere.


Haha, gammelt bilde fra arkivet, lol. Men jeg må stikke nå, så vi shnackes senere!

How rrr ya?
Hei! Sorry for at jeg ikke blogget i går, jeg tok rett og slett en day off fra dataen og alt styret med blogging osv! Satt faktisk hele dagen å så på tv. Frustrerte Fruer, Privat Praksis og you name it. For å si det sånn, regular sunday!

Prøver fortsatt å holde meg inne for å få slappet av litt da, siden jeg fortsatt er litt syk. ;)


kisskiss! ;*;*;*;*;€€<3<3(L)(K) ;PPppP

Nå skal jeg gå ned å fortsette på min veldig innholdsrike mandag foran tv'en! Håper alle har en fin dag. 

Hva gjør du i ferien? :-)


Hehe, ja den er ganske kort, men hva syns du?

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Februar 2013
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Marrriell

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits