Gaahh, jeg så nettopp "the pacifier" på Tv2 zebra. Noen som har sett den? Vin Diesel må jo være den deiligste mannen som går på to ben!!!

 

Vet hvem som skal være pappa til mine barn ihvertfall! Heheheh

 

Flere enn meg som er helt lost i Vin Diesel? isåfall, back off! he's mine!! ;););)
Sitter å spiser kake-strø, eller is-strø, eller hva faen det heter! Hehee, sånn går det når man er syk. Så litt godt ut da folkæænz? ;);)
Heeihei! Jeg har bare logget i sofaen under teppet i hele dag å sett på tv, føler meg helt forjævlig for å være ærlig. Haha, elsker å være syk...


<3<3


Hufff, nå tenkte jeg meg en tur i kjøleskapet for å finne meg noe godt. Fikk plutselig så lyst på noe søtt, hihi..

Flere som er syke?
Heiheii! Fikk nettopp(igår) takkekort-bildene fra fotografen! Har ikke bestemt oss for hvilken som skal være på takkekortene da, men har tatt bilder av noen av de, så kanskje dere kan hjelpe meg å bestemme? Skal forresten sende ut sammen med søstra mi, som konfirmerte seg i fjord, men som enda ikke har sendt ut takkekort! Haha, følte jeg brukte takkekort mange ganger i det avsnittet der, men uansett:

Har ikke orket å ta bilder av alle, men hvem syns du var finest av disse bildene? 
Heyheey! Sitter å koser meg med kaffe latte som min kjære søster tok med hjem til meg i sta! Loveu<3
Liker du kaffe latte?

Vet ikke helt hva jeg skal i dag enda, men kommer vell en update senereee, mussmuss
God morgen! Nå sitter jeg bare å gjør de siste finpussene på PowerPoint framføringen. Fikk faktisk gjort ganske mye i gårkveld, så vi får håpe det går bra! 


Ha en fin dag!
Heyheey! Sitter å jobber med en PowerPoint presentasjon om en eller annen kunstner. Skal gjøre det ferdig til i morgen, og jeg har såvidt begynt! Hater når det skjer....Huff, tenk at jeg blogger når jeg kunne ha skrevet masse fakta om en random styggggg jævla kunstner. Shame on me!

Bare jeg som alltid gjør leksene i siste liten?
Heiheii. Hadde nettopp besøk av lil'sis! Koselig å sitte å spille GoSuperModel av og til, haha. Snart skal jeg vell på Friskhuset å trene av meg all godteriet jeg spiste i helgen! HEHEE FATTIMA


Haha, hun nekta å la meg legge ut bilde av henne, men dette var "okeeei daaaaaaa...", siden hun nesten ikke vises!

Fjortis in tha hææows! 

Har du søsken?

Hva gjør du?
Hei søtiser! Har fått spørsmål om jeg kunne legge ut noen av spotify-listene mine, så tenkte jeg bare kunne lage et eget innlegg om det!

TRYKK HER - chille-lista mi!

TRYKK HER  -donk/yoyo/party-liste!

De andre listene står jo forresten der hvis du trykker på spotifynavnet, så gadd ikke å linke flere, haha.


Legg igjen en av dine lister i kommentarfeltet da? :-) 

Skulle bare si god natt, siden jeg har vært så dårlig blogger idag. Skal forresten til pappa i morgen, så blir sikkert ikke noe spessielt bra blogging før etter helga! Forresten, NOEN SOM VIL HA SMÅGODT? KUN 6,90!!! LØP Å KJØP. ;-))

Haha, nei huff. God natt!
"Sweat pants, hair tied, chillin' with no makeup on. That's when you're the prettiest." - Drake

Hehe, hva skjeer i dag? :-) Jeg stikker på friskhuset om en stund, hvis noen lurte!
Jeg spiste en skål med salat ista.

FØR:

ETTER:

Hva syns du? <3<3mussmuss

Skulle bare si at jeg stikker nå! Håper alle har en fin dag <3

Noen som fikk lyst på? Mohahah. 

I dag stikker jeg forresten til en kompis for å lage pizza eller taco, eller what so ever, så det blir ikke bloggings før i kveld! Med mindre jeg gidder å presse inn et lite innlegg om ett eller annet før jeg ditcher dataen og tar meg et lite sosialt avbrekk. Haha, der hørtes jeg smart ut. Shnackeeees! 

Haha, jeg datt!!

Hotties!


Tommel opp for vaaarmt vann ute i minusgrader!! Okei kanskje ikke minusgrader, men kaldt ihvertfall.Hadde en kjempekoselig dag hos Mariell snuppa i går med Fast and Furious-maraton og bading i jacuzzien! Må gjentas snart, hihi. Vi gidda forresten ikke å ta av hele den greia som lå oppå, hvis noen lurte på hvorfor det så så trangt ut! Vet forresten ikke helt hvordan det skrives, om det er jacuzzi eller jacuzi eller om det heter uteboblebad eller bare boblebad, kanskje badestamp, men samme feeeeen. Har andre ting å tenke på! Natta <3

FORRESTEN, noen som vet hvor jeg kan laste ned filmer? sånn gratis liksom!
Heihei! Tenkte meg en tur på friskhuset for å pumpe litt jern nå snart, så vi får snakkes i kveld! Kommer noen bilder fra i gårkveld så fort jeg kommer hjem. :-)

Oi, ser at jeg kanskje skulle ha bleika etterveksten min snart. HEHE

Hva skal du i dag?
BLUSH001

 

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Hadde en kjempekoselig kveld i går med Mariell, Anna og Annie. Det ble Peppes Pizza, hehee!

Outfit!


Mariell, snuppa<3
Haha, bluppis<3


Beste desserten jeg har smakt på lenge! "My oreo dream". 


Haha, serriøst, etter 2 minutter så fatet sånn ut....... Mariell spiste halvparten da!

Hva gjorde du i gårkveld? :-)
Jeg klarer ikke å slutte å høre på denne sangen, den er så fiiiiin!


Sitter bare å chiller og venter på at det skal bli kveld. Jeg skal nemlig dra å spise pizza med jentene mine! Er ikke sikker på om vi ble enige om Milano eller Peppes, men blir vell koselig uansett. Kan prøve å slenge ut antrekk når jeg kommer så langt at jeg finner ut hva jeg skal ha på meg. Er jo fortsatt et par timer igjen så. Hva gjør du i dag?:-)
Hallo! Husker dere meg? Sikkert ikke. Jeg er hun der som alltid sier at hun skal bli flinkere til å blogge, men aldri blir det. forgive me? Hehe, good. 


Har vært en ganske chill dag, med skole, trening og litt råååning med noen kompiser. Dro innom senteret en tur og fikk kjøpt meg en ny mascara! Hater når de begynner å bli tomme, det detter jo av med en gang! Haha.


Serriøst, jeg elsker denne. Kjøpte den forresten på Kappahl for litt over 100 kroner(?), men tipper de har den cirka overalt! Heh. Hvilken mascara bruker du?

Snakkes!

mne


lillych


fjss


tuvaw


tcmn

Tilfeldig rekkefølge. Så leser jeg så klart mange av de jeg er venn med her på bloggen! + veninnene mine sine blogger. :-)

Hvem sine blogger leser du?
Sorry for elendig blogging for tiden, har så mye å gjøre! Men vi får se hvordan det blir framover. ;-)Disse to er de jeg bruker til vanlig! De andre bare står der, hehee.


Hvordan parfyme(r) bruker du?
Heihei! Skulle bare si at det blir dårlig med blogging i dag. Stikker på friskhuset og kommer ikke hjem før halv ti! Dere skjønner, jeg må ta buss 20 minutter for å komme dit! Men skal se hva jeg får til av oppdateringer når jeg kommer hjem. Mussmuss!

Skal du trene i dag?


Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Kom nettopp inn døra, er så trøtt nå at jeg kunne ha sovna oppå tastaturet. HOOOHO!!!.


Pappa sin kanin, haha stygg.


Haha. Fant nettopp ut at jeg nesten ikke har tatt noen bilder i hele helga, så vi får snakkes i morgen. Nå må jeg komme meg i seng før jeg detter av stolen og døøøøør, og blir liggende å rotne helt til jeg blir omdannet til en gulrooot, he he he he. ok, litt for overtrøtt til å blogge! :)

Natta biaaatches.

Må alltid kjøpe nye hårstrikk, klarer å rote de bort med en gang, hoho.

//Vita.


//Cubus. Beklager dårlig kvalitet, bildene er tatt med bestemor sitt digitalkamera, haha!

Hva var det siste du kjøpte?
Kommer ikke til å bli ordentlig blogging før på søndagen, i og med at jeg er hos bestemor og bestefar uten egen pc, og kabel til kameraet. Skulle bare si ifra! Nå stikker jeg ned å spiser frokost! Blir vell kanskje en tur til Svolvær i dag. Snakkes :-)


Webcam in my heart!

srjttd
Lagde meg nettopp en sånn "fan-page" på facebook. Har ikke kommet så godt i gang enda, men fikser etter hvert. Haha, føler på meg at det blir sånn 5 stykker som liker den, og at jeg blir sittende her som en liten idiooot! Huff, dette er litt flaut.

Klikk HER for å komme til fan-siden min. Liker du den? Legg igjen link til din, så kanskje jeg liker din og!
Planen var egentlig å dra med bussen til Kabelvåg klokken halv tre for å være der i helga, men ble så dårlig tid at vi (jeg og sis) tenkte å vente til ni-bussen i stedet. Så nå sitter jeg her og har ikke en driiit å gjøre.


Hoho, hva skal du i helga?Jentene mine <3


Mariell søta

Hahaha, epic fall!Har du hatt en fin dag?
Kom hjem fra trening for en liten stund siden, nå sitter jeg her å koser meg med salaaat! Føler meg så sunn, haha. Varer ikke lenge. Skal på tur imorgen på skolen, så da blir det masse pølse og marchmellows...

Spiser du sunt? Det gjør egentlig ikke jeg, ehe,he.

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Februar 2013
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Marrriell

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits