Hey bitches!

Er fortsatt hos mormor og morfar. Kameraet mitt ligger nederst i baggen, har ikke hatt noe interesse av å ta det opp mens vi var her, så har ikke blitt noe blogging. I tillegg har jeg jo ikke med min egen pc, så jeg bare sjekker facebook av og til med mamma sin. Og så har jeg absolutt ingenting å gjøre, så tenkte jeg skulle slenge ut et lite dritt-innlegg. Tenkte at alle dere som er innom kunne skrive blogg-adressen deres, eventuelt en blogg du synes er bra? Så legger jeg sikkert igjen en kommentar! Yeeap. Da setter jeg meg ned å filer neglene mens jeg venter(i 100 år) på at noen skal kommentere. Hehe, neida...


Hva er bloggen din? En bra blogg?
Hey babes! Skulle bare fortelle dere at vi har ikke fått internett i nyhuset enda, så det er derfor jeg ikke har blogget på en stund. I tillegg har jeg nå reist på ferie igjen, min kjære morfar blir 70 år, så blir hos dem en stund for å feire det. Etterpå stikker jeg til Røyrvik en uke(der jeg bodde før) for å besøke min bestevenninne, for så å dra til Steinkjer, for å besøke min andre bestevenninne. Hehe, er ikke sikker på hvor lenge jeg blir der, men kommer sikkert til å slenge inn et par innlegg mens jeg er borte! Såå, vi snakkes. ;-*Hva skjeeer'a baabes? xDxDxD;);););):):):)<3<3<3
Hadde det utrolig koselig i går kveld med jentene mine! Ikke så mye å si, så slenger bare ut noen bilder.Loveyou!<3


<3<3<3<3!!


Snygg.Bruker du og venninne dine ha jentekvelder? evt. du og kompisene dine? eh 


rawrrr. 

 

Snart stikker jeg på kino for å se Harry Potter, etterfulgt av taco-kveld med noen baabes. Så blir ikke bloggings før i morgen en gang... Har du sett Harry Potter?
Hei alle min 100000 lesere som jeg ikke haaar.


Jeg sitter å koser meg med CSI: Miami. Det sugeeeerrr!


Hardrocker-puuwz1996mussmuss.blogg.no <3 Haha, sitter å prater med noen random svensker på skype:

Random svenske: Du  høres bergensk ut? 

Jeg: Haha, jeg er nordlenning.

Random svenske: Nordlenning? Jag trodde du var norsk!

 

Og der beviste jeg at svensker er dumme, hahaha, sitter å holder på å le meg ihjel.

Hva gjør du?
Hadde aldri trodd at jeg kom til å legge ut outfit-bilder. Meen ja, hehe.
Hva syns du?

WOOOOOOOOOW, awesome! Hva var det siste du kjøpte?

 

FORRESTEN: 
Huff, det ser jo helt forferdelig ut, er fortsatt sykt mye som skal gjøres. Men skal prøve å legge ut noen bilder etter hvert, hvis noen er interessert i å se forandringene!  Skal forresten flytte inn i løpet av de neste to ukene, så det blir mye flytting av klær og forskjellig nå den neste tiden. Dette er jo faktisk den tiende(tror jeg?) gangen jeg flytter, så er vell vant med det.....HEHE.

Hvor mange ganger har du flyttet?

Kom nettopp hjem fra nyhuset, som vi driver å pusser opp! Godt å ta en pause etter all vaskingen. I kveld blir det vell bare chillings, såå vi snakkes vell. Hva gjør du?

 
Hva inspirerer deg?

2 fondation'er, parfyme, neglelakk, eyeliner, sånn ting for å ta på pudder(?), solpudder, mineral pudder, øyenskygge-kost, øyenskygge, vippetang, lipgloss, lipsyl, to pinsetter, løsvipper og mascara.


Her har jeg ikke tadd de ordentlig på, men bare for å vise! De er forresten kjøpt i Island for ca to år siden, hvis noen lurte. 

Hva har du i toalett-mappen din?Heei, jeg har ikke hatt tid til å blogge i dag, men slenger ut noen av bildene ifra tyrkia!


Ti kg. lipgloss er jo inn da...
lilsis<3


Serriøst, alt det der kostet bare 30 norske kroner(!!!!!!!!!!!!!!!) Digg.

 

Har du vært/skal du til syden i sommer?

Forresten, skal se om jeg klarer å slenge ut day 2 litt senere.(Se lenger ned)
Jessica Simpson parfyme, mascara, neglefil, betakaroten, tamponger, sol olje, neglelakk, eos, en hårklipe(som såvidt synes på bildet) og pengboka mi. Ikke stort, men liker å holde veska mi ryddig! 

Hva har du i vesken din?
Dag en kommer om to sek. Går ikke ann å kommentere innlegget. 

Shorts og singlett fra Lupin(only) 


Samme topp som på bildet over, og tights fra Sorbet.


Singlett fra lindex.
SORRYYY for shitty kvalitet og forskjellig størrelser på bildene. Jeg er nødt til å skaffe meg bedre redigeringsprogram. Og forresten, sorry igjen, fordi jeg ikke har lagt ut bildene fra tyrkia, noen som er interessert i å se de?
Heihei, jeg har fått ordnet meg en ny skjerm til pc'en, så det blir litt blogging framover! Siden jeg var i Tyrkia forrige uke, kommer det sikkert et innlegg litt senere med bilder derira!

Og forresten..

 


Hjelp med med å vinne, stem på kjolen min her!

Stemmer du?

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Marrriell

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits